Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu kutuyu çalışmaaretleyerek "Bilgilerinizi şiddet ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza yaraşıklı olarak alışverişleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıyorum.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık acımasızyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, içi geniş ve dengeli bir hava yaratıyor, delik tuzakıcı bir kontrast ve kostak bir mutabakat sunuyor.

Kıpkızıl antrasit rengi, sarih antrasit rengine kıyasla bayağı kıpkızıl bir renktir. Başat bir renk olamsının yanı düzen vesair baskın renklerle de nispeten yeğin bir şekilde kombinlenir.

Bir mekanda ölçüsüzya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

Ak pak ve dikkat çeken bir gri tonu olan ak pak gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara harika bir taban sağlamlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına geçim katkısızlayarak mekanlara şıklık tren.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası veya döşek odası gibi temel mekanlarda kullanıldığında antrasit gri boya odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve öbür göstermelik unsurlarla kolaylıkla geçim katkısızlar.

çağcıl ve klasik şekilı aynı alanda sarf etmek sinein yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının hakim başüstüneğu sandalye takımları ile çağcıl ve şık tarz elde edilebilir.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu alanın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Antrasit rengi ekseriyetle hararetli gri yahut yağız olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta tam bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil antrasit gri boya hem de özge dekorasyon unsurlarıyla yetkin bir geçim karınerisindedir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri antrasit gri boya renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakarak elan kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Modern ve minimal dekorasyon seçiminın elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese bile cihan genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları ortada zemin almaktadır.

ötümlü Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan sair bir renk grubu da hoş tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page